Oplossingen Corona

Covid-19 heeft een enorme impact op het economische leven.  Veel bedrijven willen zo snel mogelijk opnieuw opstarten.
Maar hoe kan je er voor zorgen dat de veiligheid van je medewerkers gegarandeerd blijft en kan je er als bedrijf voor zorgen dat de besmettingen niet opnieuw toenemen?
Als exclusief partner van Alis-Tech voor Nederland biedt Smart Safety Solutions een aantal kwalitatieve en betaalbare oplossingen.

Temperatuur Scanner

Betrouwbare en betaalbare oplossing voor het screenen van de lichaamstemperatuur van uw bezoekers en medewerkers.
Dit toestel werd ontwikkeld en geproduceerd in de EU in samenwerking met universiteiten en immunologen.
Op basis van 10 meetpunten in het aangezicht, wordt via een wetenschappelijk ondersteund algoritme de lichaamstemperatuur bepaald.
De scantijd bedraagt 2 sec. met een precisie van 0,3 °C.

Meer info

Social Distancing Armband

Onderling 1,5 m afstand bewaren blijft één van de belangrijkste preventiemaatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.  
Maar hoe kan je werknemers stimuleren of helpen om deze afstand ook daadwerkelijk te respecteren.  Wie betrapt er zichzelf niet af en toe op toch dichter te staan?  
Smart Safety Solutions heeft een tool om de afstandsregel ook in de praktijk op de werkvloer te respecteren.

Meer info
Visualisatie Corona - LED

De huidige situatie vraagt om strikte hygiënische gewoontes. De Wereldgezondheid Organisatie (WHO) raadt aan om regelmatig de handen te wassen met water en zeep, gebruik ontsmettingsmiddel en houd ten minste 1,5 m sociale afstand.
Met strikte hygiënische gewoontes kunnen we de huidige pandemie verslaan en alle andere infecties. Het is dus essentieel dat werknemers en bezoekers hun handen reinigen. 

Meer info